11.7.2020 / klo 12–18 / Pikisaarentie 13, 90100 Oulu

Kutsumme teidät [TILA] Kulttuurikiihdyttämön avajaisiin 11.7.2020 nauttimaan taiteesta Oulun Pikisaaren kulttuuririkkaassa miljöössä.

Ovet avautuvat klo 12 ja tapahtuma alkaa Välitila-taidenäyttelyn avajaisilla klo 13, jossa kuulemme avajaispuheen ja tutustumme yhteisnäyttelyn teoksiin. Päivän aikana pihapiirissä pidetään työpajoja, työtilojen avoimet ovet sekä myyjäisiä.

Avajaisten aikataulu
[ ] klo 12–18 Kulttuurikiihdyttämö [TILA]:n avoimet ovet
[ ] klo 13 [TILA] Kulttuurikiihdyttämön ja näyttelyn avajaiset (Mallassauna, 1. kerros)
[ ] klo 14 Kokeellinen chalk bomb -liitu työpaja, ohjaajana kuvataideopettaja Pia Leppänen-Keränen (sään salliessa ulkona)
[ ] klo 15–16 Elävän mallin piirustus eli croquis-työpaja, ohjaajana kuvataideopettaja Anniina Holappa (sään salliessa ulkona, muuten Bingon Vintillä 3. kerros)
[ ] klo 16–17 Venka&Vinkan taidekorupaja (osallistumismaksu 10€, Mallassauna, 1. kerros)
[ ] klo 18 Tapahtuma päättyy

Kulttuurikiihdyttämö [TILA] on oululainen yritys, jonka keskeisenä lähtökohtana on luoda Oulun Pikisaaren Villatehtaan tyhjenevästä käsityöalan oppilaitoksesta kulttuurikeskus ja toimipiste luovan alan yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille kulttuuritoimijoille. [TILA] rakentaa ja tuo yhteen erilaista kulttuuritoimintaa Pikisaareen, joka tarjoaa hienon miljöön inspiraation ammentamiselle. Onhan saaressa pitkät perinteet käsityöläisyydestä ja luovasta työstä kautta historian. Luovuuden ja hulluuden raja voi olla joskus pieni, mutta luovassa yhteisössä on tilaa kokeiluille ja rajojen testaamiselle taiteen keinoin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ota piknik-viltti mukaasi, nauti ulkona syömisestä ja vietä taiteen täyteläinen kesäpäivä Pikisaaressa!


Lisää tapahtumia